Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Наступ сил АТО одночасно з різних напрямів у Луганській та Донецькій областях унеможливив організацію терористами оборони на всіх ділянках через гострий брак живої сили і озброєння,
—написав він.

Зокрема він зазначив, що брак живої сили бойовиків для організації оборони на напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне дозволив українським військовим запобігти спробі доставити в цей район підкріплення.

"Це дозволило силам АТО перерізати трасу Н21, за якою здійснюється зв'язок угруповання противника в районі Донецька з "ЛНР" і поставка озброєння і найманців з Росії", — написав Тимчук.

Крім того він повідомив про блокування угруповань терористів в районі Алчевска і Стаханова, де знаходяться їхні опорні пункти.

"Також силами АТО виконується завдання з блокування груп бойовиків в районі Луганська і розблокування аеропорту в цьому населеному пункті, де тримають оборону підрозділи силовиків", — зазначив експерт.

Нагадаємо, терористи розстріляли на в’їзді в Донецьк автобус із бійцями “Правого сектора”. За їхніми даними, семеро людей було вбито, ще 13 отримали поранення і доставлені в лікарні.