Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Сили АТО проводять перегрупування, закріплюються на зайнятих позиціях і відновлюють боєздатність. Підрозділи сил АТО зміцнили оборону в районі Савур-Могили, йде підготовка до подальших активних дій у районах скупчення терористичних груп", — йдеться у повідомленні.

Найбільш складна ситуація спостерігається в районах Донецька, Луганська, Стаханова та Горлівки.

Крім того, за ніч сили АТО провели декілька успішних рейдових операцій в зоні проведення антитерористичної операції. Діють розвідгрупи частин Збройних сил України.

Дивіться також: Зона АТО. Біженці

Разом з тим, на тлі оперативної паузи у сил АТО, терористи продовжують обстріли. Так, з БМ-21 "Град" обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п. Сабівка, з мінометів — позиції поблизу н.п. Піски.

Також була спроба штурму українських позицій поблизу н.п. Новоганнівка — атаку відбито. З "Граду" обстріляна колона сил АТО поблизу н.п. Лісне.

Тим часом активісти повідомляють, що українські військові 24-ї, 72-ї та 79-ї бригад вже більше 20 днів залишаються заблокованими проросійськими терористами і піддаються регулярним обстрілам з систем залпового вогню "Град" і важкої артилерії з території РФ.