Водночас, триває блокування Іловайська, тут — бойові дії. Для блокування угруповань терористів в районі Донецька (сектор "Б"), сили АТО організували 33 опорних пункти.

"Сили підрозділів МВС проводять дії з пошуку і знешкодження угруповань бойовиків в районах Чернухіного і Жданівки. Для ізоляції району організовано 40 блокпостів і 4 взводних опорних пункти сил АТО. Сили АТО (аеромобільні і механізовані підрозділи) продовжують вести оборонні бої в районі Новосвітлівка і Хрящувате. Район блокований за допомогою 23 блокпостів і 29 опорних пунктів", — зазначають в "ІО".

Окрім того, додають в "ІО", у прикордонних районах (сектор "Д") тривають оборонні бої по утриманню позицій в районі Саур-Могили. Також сили АТО проводять рейдові дії в районі Благодатного й організовують блокпости і опорні пункти з метою запобігання поставок терористам поповнення у вигляді найманців і техніки з Росії.

Нагадаємо, учора спільними силами батальйонів "Донбас", "Дніпро" та інших активних учасників АТО було здійснено повторний штурм міста Іловайськ Донецької області.