Участь у виборах

КПУ працювала на підрив територіальної цілісності, тому я вважаю, таку партію не можна пускати на вибори: не таку, якої вона є зараз, або якщо вона скористається рекомендаціями Мін'юсту і змінить символіку, назву і статут.

Те, що Симоненко наговорив півроку тому у Росії воно тягне на безліч кримінальних справ по замаху на територіальну цілісність і на суверенітет України.

Крім того, комуністи мають колишніх партійців, які перебігли на сторону терористів у Маріуполі та Горлівці.

Політичні дивіденди від союзу КПУ і Вітренко

Пані Вітренко своїм істеричним способом висловлювання може заражати маси, але коли вона знову з’явиться на екранах, то всі побачать, що за них обох голосувати не можна.

Симоненку сказали, що він в Росії не потрібен. Його руйнівний потенціал хочуть використати ще в Україні.

Він зможе розповідати тут, що Росія ні на кого не нападала. Тобто, він буде відпрацьовувати усі меседжі їхньої пропаганди. Комуністи є великі майстри пропаганди ще з минулого століття, бо цьому їх професійно вчили.

У Європі на вибори не пускають відверто фашистські партії, а у нас — комуністи наробили горя людям і 90 % населення є нащадками тих, хто зазнав утисків від комуністів.

І в Україні комунізм завдав більшої шкоди, ніж фашизм на Заході, то логічно, аби КПУ взагалі заборонили участь у виборах за будь-яких умов.