Про це повідомляє прес-центр АТО.

Станом на 18 годину бандити 41 раз обстріляли позиції українських військ.

"Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту. З мінометів та озброєння танків бандформування протягом дня обстрілювали метеовежу та новий термінал донецького летовища", - наголошено в повідомленні.

Також із артилерійських систем терористи відкривали вогонь по українських позиціях у районі населених пунктів Опитне та по п’ять разів у районах Тоненьке і Водяне.

Крім того, незаконні збройні формування двічі обстріляли із реактивної системи залпового вогню "Град" та мінометів населені пункти Піски й Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне.

З мінометів також було обстріляно населені пункти Авдіївка і Гранітне.

На інших напрямках з гранатометів та мінометів було обстріляно населені пункти Золоте, Мирне, Орлово-Іванівка, Нікішине, Кримське, Редкодуб, тричі Чермалик та околиці Чернухіне.

Поблизу Кряківки позиції сил АТО було обстріляно з озброєння танка. А у районі населеного пункту Нікішине "працював" снайпер.

Як відомо, через обстріли терористів тимчасово припинено пропуск людей та транспорту через окремі пункти пропуску в зоні АТО на контрольовану українською владою територію країни.