Як відомо, Власенка обвинувачують у побитті своєї колишньої дружини Наталії Окунської.

У суді пояснюють, що засідання перенесли через відсутність сьогодні адвоката Власенка Ганни Боряк. Коли ж Власенко вийшов з будівлі суду, то мітингувальники почали обіймати його й кричати "Ура".

Читайте також: 3 січня проти мене починають безпрецедентне політичне судилище, - Власенко

Як додає УНН, Власенко вважає неможливим розгляд його справи однією із суддів — Інною Отрош, яка є головою Печерського суду. Він зазначає, що у грудні 2010-го Отрош заявила до СБУ, що їй надходять смс-погрози від опозиційного депутата. Згодом, каже Власенко, його екс-дружина написала, що це був він.

Як може слухати справу суддя, яка у 2010 році писала заяву до СБУ? (…) Я вважаю, що ця колегія суддів призначена незаконно. Трійку призначили, щоб позбавити права мене оголошувати відводи... Суддя Отрош є упередженою суддею, бо мала особистісний конфлікт зі мною. Суддя Отрош знаходиться у трійці незаконно,
— переконаний Власенко.

Нагадаємо, 24 грудня у справі проти Власенка про побиття його колишньої дружини Окунскої затверджений обвинувальний акт, який спрямований до Печерського районного суду Києва.

Досудове слідство у кримінальному провадженні за підозрою Сергія Власенка у побитті екс-дружини Наталії Окунської завершене.