Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир батальйону "Донбас", нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко.

Перемир'я цвіте і пахне. Щойно в сусідню хату прилетіли дві 120 міни. Чотири 300. Вінницький "Ягуар". Важкого забрали на швидкій в Артемівськ, легкий перев'язався і відмовився їхати від товаришів, двох контужених веземо в Артемівський госпіталь,
— розповів комбат.

Він не став розголошувати назву населеного пункту, сказавши, що це сталося неподалік селища Луганське Донецької області.

Зазначимо, за даними штабу АТО, станом на 5:00 15 лютого, загалом зберігається режим артилерійської тиші. Усього зафіксовано 10 обстрілів позицій українських військових — усі в районі дебалцівського плацдарму.

У Маріуполі ситуація спокійна, вогонь по позиціях наших військових ворог не відкривав. Терористи перестрілювалися між собою в передмісті.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на ранок 15 лютого режим дотримання тиші в цілому зберігається, з 3:00 ночі бойовики повністю припинили обстріли позицій наших військових.

Разом з тим, за даними Геннадія Москаля, сьогодні вночі, 15 лютого, після встановлення режиму тиші бойовики обстріляли з "Градів" Попасну Луганської області. В результаті загинуло двоє літніх людей. Станом на 9:30 стрілянина не припиняється.

У прес-центрі АТО згодом повідомли, що з 6:00 ранку терористи ведуть обстріли у районі Дебальцевого і готують провокації проти сил АТО з метою зриву перемир’я.