"За день, що минув, ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишається стабільно напруженою. Штабом АТО зафіксовано 12 випадків обстрілів позицій наших військ зі сторони терористів. Районами найбільшого напруження залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський напрямки", — повідомли у прес-центрі.

В зону обстрілів ворожої артилерії та мінометів потрапили населені пункти Щастя, Дебальцево, Старий Айдар, Станиця Луганська, Трьохізбенка.

Також повідомляється, що в аеропорту Донецька бандити 5 разів намагались спровокувати відкриття вогню нашими "кіборгами", обстрілюючи їхні позиції зі стрілецької зброї.

"Як повідомлялось раніше, ворожі снайпери облюбували собі позицію в районі православного монастиря, паплюжачи таким чином постулати християнської віри. Хоча їхні ватажки в один голос кричать про "духовні скрєпи" та "православіє".
Наші бійці, дотримуючись розпорядження щодо режиму "тиша" вогонь у відповідь не відкривали. Поки що економлять набої", — додали у прес-центрі АТО.

До слова, два автомобілі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапили під обстріли в районі донецького аеропорту.