"У зв'язку з нестабільною обстановкою в Донбасі сьогодні, 26.07.14, пасажирські поїзди з залізничного вокзалу Луганськ відправлятися не будуть. Рух пасажирських поїздів у напрямку Луганська обмежено станцією Ясинувата", — йдеться у повідомленні прес-служби Донецької залізниці.

Станом на 13:00 також змінено маршрути прямування в напрямку Донецька/Маріуполя. Всі пасажирські поїзди у напрямку Донецька/Маріуполя сьогодні будуть слідувати через станції Синельникове, Лозова, Слов'янськ та Ясинувата. З Донецька/Маріуполя - відповідно, через Ясиновату, Костянтинівку, Слов'янськ та Лозову.

Читайте також: За добу у Луганську загинуло 9 людей, — міськрада

Пасажирам будуть повернуті кошти за придбані квитки в повному обсязі. Повернення посадочних документів, оформлених через Інтернет та електронних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах.

"У ситуації, що склалась, при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточнюючої інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне інформування про всі зміни у графіку руху поїздів", — додають у Донецькій залізниці.

Додамо, через атаку терористів Луганська область відключена від енергосистем України.