"Оскільки прокуратурою міста Києва проводиться перевірка, за якої я раніше давав письмові пояснення, хочу повідомити вам про інцидент, який мав місце 10.05. 12 вранці, о 6:30", - йдеться у заяві Селіна.

Також він зазначає, що на його мобільний телефон подзвонила Карпачова і зажадала оприлюднити в ЗМІ інформацію про нібито тиск на нього з боку прокуратури Києва.

"Хочу сказати, що я говорив їй, що подібної заяви я не можу робити з тієї причини, що абсолютно ніякого тиску на мене з боку працівників прокуратури не було. Але Ніна Карпачова продовжила на мене психологічно тиснути і казати, що їй відомо, що на мене чинився тиск, і мене утримували в стінах прокуратури, на що я знову їй заперечив", - додав він.

Селін додає, що для того, щоб Карпачова припинила здійснювати психологічний тиск, він прийняв рішення сказати їй, що подумає і пізніше передзвонить.

"Хочу вас поінформувати про події і запевнити, що думати мені немає над чим і Ніні Карпачовій я не передзвонював з цього питання, оскільки я чесна людина і брехати нікому не маю наміру, що все, що було сказано мною, вашим підлеглим, і є правда. Прошу вас прийняти цю заяву і врахувати викладену в ній інформацію під час перевірки, проведеної прокуратурою міста Києва ", - написано в заяві.

Нагадаємо, раніше у повідомленні прес-служби омбудсмена зазначалося, що Рахункова палата вирішила перевірити діяльність секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини.