Цим фільмом знаменитий американський актор Сталлоне здійснює давній задум.

"Я завжди бачив цю стрічку як мюзикл. Адже саме музичний супровід створює там особливу атмосферу, і те як ритмічно рухаються під неї боксери. Але звичайно це і історія з Вест Сайду, хоча в тому як б'ються чоловіки є романтика, і любовна історія", - каже актор, режисер, сценарист Сільвестр Сталлоне.

Сільвестр Сталлоне анонсував місце і час світової прем'єри. Мюзикл "Роккі", створений за мотивом фільму про легендарного боксера презентуватимуть в Гамбурзі у листопаді наступного року. Згідно неофіційних даних, бюджет стрічки складає близько $15 млн.

"Коли я в дитинстві подивився перший фільм про Роккі, то одразу став абсолютним фаном Сталлоне. Він був моїм героєм, і звичайно, дуже вмотивував мене у боксі, хотілось стати таким як він", - каже боксер Віталій Кличко.

Нагадаємо, перша стрічка про боксера на ім'я “Роккі Бальбоа” побачила світ у1976 році. Тоді Сталоне не лише виконав одну з головних ролей у фільмі, він також написав до неї сценарій. При бюджеті в $1 млн. картині вдалось заробити на той час $225 млн. “зелених”, а також отримати трьох "Оскарів".