Депутати від фракції "Об'єднання "Самопоміч" спільно з громадою міста взялися за благоустрій зелених зон Києва. Почали з парку Партизанської слави.

Сьогодні толока, ну сьогодні просто приємно бути на природі і розуміти що ти можеш зробити такий невеличкий крок, щоб наше середовище стало кращим. Ну сьогодні ми тут зібралися в парку партизанської слави. Тобто у нас тут була своя група ініціативна,
— розповідає голова фракції "Об`єднання "Самопоміч" в Київраді Сергій Гусовський.

Реконструкція парку Партизанської слави не є кулуарним проектом, – пояснює депутат. Він пройшов громадські обговорення та погоджується з КМДА. Хоча плани з реконструкції парку Партизанської слави знаходиться під контролем столичної громади, корупційні ризики все одно присутні, зізнаються автори проекту реконструкції.

Реконструкція столичного парку Партизанської слави розпочнеться уже на початку літа. У вересні-жовтні роботи будуть закінчені. Проект по реконструції парку фінансуватиметься за рахунок приватних осіб,
— пояснює Андрій Логвін, депутат Київради від фракції "Об'єднання "Самопоміч".

Мовляв, корупційна складова у фінансовій структурі міста не дозволять навіть розпочати реконструкцію парку. А в результаті кошти столичної громади можуть просто осісти в кишенях чиновників.