Про це повідомив Громадський сектор Євромайдану у Facebook.

Судове засідання було призначене на 9:00, тоді ж розпочався пікет Громадського сектору Євромайдану із закликами до суду про справедливий розгляд справи.

“Активісти Громадського сектору Євромайдану організували приєднання до заяви Юрія Дерев'янка усіх охочих як третьої сторони. До позовної заяви приєдналось уже понад 600 громадян України”, - йдеться в повідомленні активістів.

Однак активістів із третьої сторони до зали не пустили, на вході стояв міліціонер. Окрім того, їхні заяви не долучили до справи.

“Представник МВС Грінцов після того, як дав коментар журналістам, не захотів пояснювати протестувальникам, які пікетують суд, позицію міністерства і втік. На пікеті також присутні шестеро міліціонерів”, - повідомили активісти.

Наступне засідання у "справі Захарченка" відбудеться 19 лютого.

Нагадаємо, раніше Окружний адміністративний суд Києва переніс розгляд справи глави МВС Віталія Захарченка у зв’язку із хворобою судді.

Народний депутат Юрій Дерев'янко та більльш ніж 600 громадян України подали позов щодо визнання незаконним бездіяльності глави МВС Віталія Захарченка та спонукання його до дій.