Процес виготовлення сумки насправді дуже захоплюючий. Хоча інколи можуть з’являтися і неприємні сюрпризи.

“Сумка може мати класний вигляд на папері. Але після виготовлення може з’ясуватися, що вона не така вже й гарна. Так трапляється часто. Робота сповільнюється посеред процесу. І в принципі, це нормально”, - каже директор компанії Філіп Брей.

“Ми йдемо до музею шкіри. Цю колекцію в основному зібрав мій батько. Він хотів нам показати, скільки речей можна виготовити із шкіри. Для нас ця колекція - своєрідне джерело натхнення”, - сказав директор компанії Алекс Брей.

Коли батько несподівано помер, сини отримали від нього у спадок бізнес. До справи взялись з охотою, адже пристрасть до шкіряних виробів в них була давно.

“Я виріс на шкіряних подушках. Запах шкіри завжди витав у повітрі. Ось чому цей матеріал так добре мені знайомий. Я просто його дуже люблю”, - зізнається Алекс.

Відділ дистрибуції - це місце, де дизайнери тісно контактують зі споживачами. Сумки Bree виготовляють по всьому світі - від східної Німеччини та південно-східної Європи до Азії. Всі вироби проходять контроль якості тут - у Німеччині. Найважливішим, але й найвимогливішим ринком для компанії є Японія.

“Ця злегка пофарбована шкіра доволі підступна. Тут дуже добре видно подряпини, порох та плями. Ми перевіряємо поверхню шкіри, пряжки, шви, загалом оцінюємо якість роботи. Кожну сумку ми перевіряємо прискіпливо, ми повинні бути впевнені, що вона готова поступити на японський ринок”, - каже Алекс.

Аби добитися успіху, братам доводиться постійно іти на компроміси.

“Думаєте що, якщо нас двоє, це наша перевага. Ми розділяємо відповідальність і часто задаємо один одному стратегічні запитання. Звичайно, іноді виникають ситуації, коли згоди важко дійти. Тоді ми обговорюємо справи трохи емоційніше, аніж люди, які не перебувають у родинних зв’язках. Втім, переваг значно більше”, - вважає Філіп Брі.

Торік продажі компанії сягнули 50 мільйонів євро. Показники фірми стабільні, та останні кілька років прибутки не зростають. Це ще більше додає запалу братам до роботи, аби виправити ситуацію.