Представники ЗМІ одразу після аварії відзняли відео, на якому п'яний водій називає своє ім'я і заявляє, що випив 0,5 літри горілки.Щоправда, він стверджує, що за кермом у момент аварії був не він, а якийсь незнайомий хлопець.

Свідки повідомляють. що це ж авто у центрі міста розштовхало інші автівки і на шаленій швидкості попрямувало до вулиці Харківської, де й трапилося ДТП. За попередніми даними, раніше він на вулиції Іллінській здійснив наїзд на пішохода і втікав від міліції. Проте, наразі ця інформація не підтверджена.

Нагадаємо, вчора ввечері, 21 червня, водій "Ауді-100" у Сумах врізався в зупинку і збив чоловіка і двох жінок, які чекали громадський транспорт. Від отриманих травм чоловік загинув на місці, одна жінка померла вже після прибуття "швидкої", а ще одну жінку відвезли до реанімації, наразі її доля не відома.

За фактом резонансної ДТП у Сумах відкрито кримінальне провадження. Водію "Ауді", який наїхав на зупинку громадського транспорту, загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

Жителі вимагають публічного звіту про жахливу ДТП, яка сталась у п’ятницю ввечері та внаслідок якої загинули двоє осіб. Розповісти правду про трагедію вимагають від влади у вівторок на площі перед облдержадміністрацією.