"Я вірю у Блохіна, так як вірив хлопчиком, коли він виходив на поле. Вірив і продовжую йому вірити. Подобається це комусь чи ні, але сьогодні я господар клубу, я вкладаю гроші, душу і серце", - розповів Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

На його думку, Блохіну необхідно все ж виправдати його довіру результатом команди на футбольному полі.

"Результат визначає все, але я дуже сподіваюся, що в Олега Володимировича вийде, і він теж переосмислить речі, які він робив правильно і неправильно. Може, Блохін і Михайличенко заважали десь один одному, тому й прийняли таке рішення. Я б не став говорити, що у нас минула криза, навіть незважаючи на перемогу над "Карпатами", але ми повинні виходити з цього", - прокоментував Суркіс нещодавню відставку помічників Блохіна Олексія Михайличенка, Юрія Роменського та Андрія Баля.

Читайте також: "Динамо" потренувалось без Блохіна

Інформацію про переговори з німецькими агентами з приводу кандидатів на місце Блохіна президент "Динамо" спростував. При цьому Суркіс не виключає ймовірності таких переговорів у майбутньому.

"Говорити про те, що ні з ким не буду зустрічатися, я теж не можу, адже повинен бути результат", - підкреслив Суркіс.

Читайте також: "Динамо" - головний конкурент "Шахтаря", - Ахметов

Станом на зараз разом з Сергієм Ребровим, якого не торкнулися кадрові зміни, Блохіну буде допомагати і його колишній партнер з "Динамо" початку 2000-х, захисник Сергій Федоров.