Керівником Благодійного фонду "24" стала молода дівчина. Вона не вояка, звичайний волонтер і журналіст на передовій – Ірина Вовк. Думка, що життя може закінчитись щомиті, не спиняє її. Допомагати побратимам вона не перестане.

Вона працює журналістом на сайті новин каналу "24". Стала волонтером, як тільки була оголошена Антитерористична операція на Донбасі. Розповідає, спочатку возила воякам каву, чай, їжу, одяг. Згодом зрозуміла, – цього недостатньо. Хлопцям вкрай необхідна амуніція та військова техніка. Кошти на потреби вона збирала у друзів, рідних та колег по роботі. Пізніше стали долучатись незнайомі, але небайдужі люди.

Колеги Ірини об'єднали зусілля і створили фонд допомоги воїнам АТО та їхнім сім'ям. Сподіваються, що ініціативу підтримають небайдужі. Зараз бійцям необхідна тепла білизна, берці, зимовий одяг, військова техніка.

Гроші, розповідає волонтерка, зараз збирають на прилади нічного бачення для українських "кіборгів". Один такий коштує близько 23 тисяч гривень. У планах – закупити 10 штук.

Не будь байдужим, допоможи українським Героям!