"Те, що зараз відбувається на Майдані, це дискредитація його сенсу, це продаж України вроздріб. Зосередження незрозумілих, несимпатичних, несвітлих людей на головній площі країни є проектом російської ФСБ Росії та маргінальних партій, які пішли в минуле", - написав урядовець у Facebook.

Аваков запевнив, що правоохоронні органи мають досьє на всіх тих, хто займається протиправною діяльністю, прикриваючись Майданом.

"І міліція буде діяти. У них, цих "патріотів" є короткий час, щоб піти звідти. Взяти зброю і піти на фронт, дійсно боротися за Україну, а не паразитувати в центрі столиці", - додав він.

Міністр додав, що Майдан розженуть, для цього вже готовий план.

"Так, у нас є план, як з цим ганьбою покінчити. Гуманно і красиво. А якщо кому знадобиться і з упевненою силою переконання. Упевнений, сила, застосована до бандитів, буде схвалена, а тим, хто помиляється, буде добре слово і допомога", - зауважив очільник міліції.

Нагадаємо, на сьогоднішньому віче представники Майдану прийняли рішення стояти далі, незважаючи на вимоги влади звільнити центральні вулиці та головну площу столиці.