Про це представник терористів заявив більше ніж через півроку постійних атак на аеропорт Донецька.

Захистити і відстояти місто у нас вистачить сил. А донецький аеропорт є більше політичної точкою, тому захоплювати його немає сенсу. Боротьба за нього тільки призведе до втрат бійців,
— пояснив він.

Нагадаємо, на початку місяця Генштаб України перехопив доповіді командирів російських військових підрозділів, які свідчать про великі втрати російських регулярних військ у боях за донецький аеропорт.

"Станом на 2 грудня загальні втрати частин, задіяних в боєзіткненнях: "200-х "- 299 осіб,"300-х" - 190, з них 96 - важко поранені", - доповів представник Генерального штабу, в.о. начальника управління по роботі з особовим складом Збройних сил України Олександр Розмазнін.

Українські військові захопили будівлю аеропорту у травні поточного року. З того часу терористи не облишають спроб повернути його під свій контроль. Тим не менш, обидва термінали донецького аеропорту залишаються під контролем "кіборгів".

До слова, нещодавно у мережі з'явилось відео, на якому кіборги проводять "екскурсію" старим терміналом Донецького аеропорту.