Про це в ефірі Телеканалу новин "24" повідомив командир батальйону "Донбас", народний депутат Семен Семенченко.

"Дві основні траси (траса Артемівськ – Дебальцеве і дорога Дебальцеве – Луганське) перебувають під контролем терористів", — сказав він.

Читайте також: Російсько-терористичні війська мають завдання взяти Дебальцеве і Маріуполь до 15 лютого

Він зауважив, що в Дебальцеве доставляються снаряди, продовольство, також із Дебальцевого є можливість вивозити поранених сільськими і польовими дорогами.

Я вважаю, що ніякого котла немає, але ситуація погіршується. Мені не зовсім зрозуміло, чому керівництво Антитерориститичної операції систематично вводить в дезінформацію Президента України і народ України,
— наголосив Семенченко.

Він підтвердив, що Логвинове контролюють бойовики.

Ми повинні відновити контроль над цією трасою. Тому що противник перекидає туди все нові сили. І зараз іде дуже щільний артилерійський обстріл Луганського. Це наступний населений пункт за Логвиновим. Логвинове зараз в руках терористів. Я це стверджую із повною відповідальністю,
— повідомив депутат.

За його словами, із Дебальцевого поки ще є вихід, але польовими стежками і під обстрілами танків та артилерії терористів. "Тому я й кажу, що котла немає, але є щільне оперативне оточення", — додав Семенченко.

Нагадаємо, речник АТО Андрій Лисенко заявив, що в районі Логвинового дійсно іде бій, однак місто зараз не контролюється жодною із сторін.