Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської області Геннадій Москаль.

У місті Щастя в результаті мінометного та артилерійського обстрілів осколками поранені два місцеві мешканці — 37-річний чоловік та 53-річна жінка. Обидва доставлені в міську лікарню. Стан поранених задовільний, загрози життю немає,
- зазначив він.

Один із артилерійських снарядів влучив у будівлю районної електромережі. У той момент всередині нікого з працівників не було, тому обійшлося без поранених. Сама будівля сильно пошкоджена.

Під обстріли також потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове та Станиця Луганська. У Трьохізбенці мінометним обстрілом бойовики перебили високовольтну лінію, село знову залишилося без світла, при тому, що вночі там було 27 градусів морозу. Ремонтні бригади вже виїхали на місце, оскільки ЛЕП пошкоджені на контрольованому Україною боці, протягом дня Трьохізбенка має бути зі світлом,
- повідомив Москаль.

За його словами, найскладніша ситуація залишається у Станиці Луганській. Протягом учорашнього дня й минулої ночі тут тривали ближні бої із застосуванням автоматичної зброї, гранатометів та мінометів. Кулями та осколками пошкоджені житлові будинки. Вчора о 22-й ночі селище вкотре обстріляли з “Градів”.

“Відновити пошкоджений учора газопровід поки що не вдалося, а якщо врахувати, що бойовими діями були перебиті ЛЕП, Станиця Луганська, села Валуйське, Вільхова, Макарове та Малинове станом на сьогоднішній ранок залишаються без світла, центральної води та центрального теплопостачання”, - зазначив голова ОДА.

До слова, 3 листопада в Луганську пройшла чотиристороння зустріч представників України, Росії, ОБСЄ та терористів, на якій сторони "знайшли спільну мову" щодо практичних кроків припинення вогню. Під час роботи сторони "порозумілися на практичних кроках, які потрібно зробити для того, щоб припинити вогонь і в подальшому відвести важке озброєння".