Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Дмитро Тимчук.

Зафіксовано прибуття в даний район підрозділу зенітно-ракетних комплексів ЗРК "Стріла-10М" (6 одиниць техніки). Підрозділ укомплектовано фахівцями ППО з Росії, — заявив він.

Окрім цього, за інформацією "Інформаційного Спротиву", у районі Первомайска і у напрямку до Новоташковки спостерігається концентрація живої сили і техніки російсько-терористичних військ. Перекидання сил і засобів здійснюється таємно, техніка підтягується невеликими партіями.

У районі Бахмутськой траси зафіксовано пересування ротної тактичної групи (РТГ) російських ВДВ, укомплектування військовослужбовцями контрактної служби і замаскованих під так званих "ополченців", — додав Тимчук.

Також на південь від Донецька, в районі Докучаєвськ - Тельманове продовжується "ущільнення" бойових порядків російсько-терористичних військ. Відзначається висунення на передові позиції бойовиків і техніки, включаючи бронетехніку і артилерію.

Зафіксовано як мінімум два щойно прибулих в даний район артилерійських підрозділи і до десятка одиниць бронетехніки, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у район Зугреса прибули підрозділи найманців з РФ загальною чисельністю близько 120 чоловік, які називають себе "добровольцями - колишніми співробітниками МВС Чечні".