На своїй сторінці у Facebook Селезньов написав, що сили АТО виконали комплекс заходів щодо встановлення обладнання з моніторингу та фіксації дій бойовиків, спрямованих на дестабілізацію ситуації в регіоні.

За його словами, У режимі онлайн тривають зйомки обстрілів блокпостів і позицій, на яких дислокуються сили АТО. Інформацію надсилають до вищестоящих штабів з метою оперативного та комплексного реагування.

Наявні неспростовні докази свідчать про грубе порушення бойовиками умов мирного плану з врегулювання конфлікту на сході України. Керівництво АТО наполягає на дотриманні умов мирного плану з врегулювання ситуації на сході України. Одночасно з цим фіксує окремі випадки провокацій і злочинних дій з боку бойовиків, – пише Селезньов.

Речник АТО наголошує, що за три дні силами АТО зафіксовано 44 випадки порушення бойовиками режиму припинення вогню, з який 6 – тільки за останні кілька годин.

"Серед них, обстріл бойовиками зі стрілецької зброї блокпосту поблизу комбікормового заводу, мінометні обстріли блокпосту українських військовослужбовців, розташований на горі Карачун. Ведення вогню з автоматичного гранатомета АГС-17 по позиціях українських військовослужбовців на блокпосту, що дислокуються на перехресті доріг на Красний Лиман та Слов'янськ", – перелічив Селезньов.

Нагадаємо, через випадки порушень терористами умов тимчасового перемир'я Президент України Петро Порошенко припускає, що режим припинення вогню можуть скасувати достроково.