Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

За минулу ніч ремонтникам не вдалося відновити центральне теплопостачання в місті Щастя (напередодні снаряди пошкодили центральний колектор)... на вул. Республіканській внаслідок влучення снаряду в житловий будинок поранені троє людей, у тому числі 7-річна дитина. Теплоелектростанція не пошкоджена, електроенергія в Щасті (за винятком вулиць, де вибуховими хвилями обірвані проводи) є. Роботи з подачі центрального тепла тривають
— розповів Москаль.

Протягом ночі терористи також обстріляли Попасну: руйнувань немає, однак в будинках вибиті вікна й двері, розбитий газопровід низького тиску. На кількох вулицях міста немає світла та газу. У Попаснянському районі під вогонь терористів потрапили також Світличне Гірське та Золоте

"Стріляли з боку Кіровська, окупованого козаками так званого всевеликого войска донского. У Світличному є прямі влучення снарядів з "Градів" у багатоквартирні будинки. Один зі снарядів зруйнував двоквартирний будинок. Ніхто не постраждав, оскільки господарі виїхали. Пошкоджені ще кілька двоповерхівок, поранених і загиблих немає", — додав Москаль.

В Луганській ОДА також додали, що ані електрики, ні центральної води в Світличному немає, а в сусідньому Золотому внаслідок обстрілів немає світла.

Нагадаємо, за інформацією голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, в ніч на вівторок, 27 січня, практично не припинялися обстріли з артилерії та "Градів" Станиці Луганської й прилеглих сіл.