Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Режим тиші не дотримується бойовиками так званої "ЛНР". Сьогодні після півночі, о 00:20 терористи з боку окупованого Первомаська здійснили обстріл Попасної із систем "Град". Снаряди вибухнули в центрі міста", — йдеться у повідомленні.

Розбитий магазин, пошкоджений дах поліклініки, зруйнований приватний будинок по вул. Піонерській. На жаль, не обійшлося без жертв — у зруйнованому будинку під завалами загинули господарі — 87-річний чоловік та 69-річна жінка,
— розповів Москаль.

За його даними, стрілянина не вщухла й над ранок. "Зараз (станом на 9.30) чути відголоски канонади в районі с. Троїцьке Попаснянського району (поблизу Дебальцевого Донецької області), де, очевидно, йдуть бойові дії", — зазначили у прес-службі.

Додамо, за даними штабу АТО, станом на 5:00 15 лютого, загалом зберігається режим артилерійської тиші. Усього зафіксовано 10 обстрілів позицій українських військових — усі в районі дебалцівського плацдарму.

У Маріуполі ситуація спокійна, вогонь по позиціях наших військових ворог не відкривав. Терористи перестрілювалися між собою в передмісті.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на ранок 15 лютого режим дотримання тиші в цілому зберігається, з 3:00 ночі бойовики повністю припинили обстріли позицій наших військових.