Про це повідомляє прес-центр АТО.

З 18 години до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим дотримання припинення вогню. Дв...

Posted by Прес-центр АТО on 16 квітня 2015 р.

"З 21:00 до 21:50 бандформування двічі обстріляли Піски із кулеметів та 120-міліметрових мінометів. Нагадаємо, що вдень 16 квітня злочинці обстріляли із 120-ти міліметрових мінометів місто Авдіївку", — йдеться в повідомленні.

Також бойовики обстріляли позиції наших військових. З 18-ї години до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим дотримання припинення вогню.

В районі населеного пункту Піски ворог двічі відкривав по опорному пункту сил АТО вогонь із мінометів калібром 120 міліметрів. Близько 23:00 в районі Маріуполя злочинці обстріляли із міномета калібром 120 міліметрів наш опорний пункт біля Талаківки. Також бандформування провели обстріли наших позицій із автоматичних гранатометів та кулеметів в районі населених пунктів Авдіївка, Попасна та Опитне.

На Луганщині ворог обстріляв із мінометів наші позиції неподалік села Сизе Станично-Луганського району.

До слова, один з ватажків "ДНР" Олександр Захарченко впевнений, що рано чи пізно Маріуполь увійде до складу самопроголошеної республіки.