"Близько 9:00 бійці спецпідрозділу "Темур", створеного для боротьби із російськими диверсантами і який очолює наш активіст, приїхали на збори. Там на хлопців вже чекали близько 150-200 озброєних "колорадів". За свідченнями очевидців, нападники вимагали від Темура поїхати з ними, інакше погрожували застрелити його беззбройних бійців", — розповідає Ляшко.

Нардеп наголошує, що Темур — батько 4 дітей і вирішив не ризикувати життями хлопців із підпорядкованого підрозділу й сів у авто ВАЗ-2110, на якому терористи і відвезли його до Луганська в управління СБУ.

Зараз життю Темура Юлдашева — справжнього героя, захисника України — загрожує реальна небезпека. Терористи знущаються над ним, за свідченнями очевидців, він сильно побитий, у нього розбита голова,
— каже нардеп.

Він припускає, що хлопців могли "здати правоохоронці, які знали про маршрут їхнього пересування".

"Менти так само дозволили вивезти заручника в логово терористів, замість того, щоб заблокувати машину, в якій його везли. Озброєні терористи вільно залишають захоплену будівлю СБУ і роз'їжджають по області, організовуючи захоплення і блокування держустанов", — додав Ляшко.

Як відомо, сьогодні у місті Щастя Луганської області проросійськи налаштовані громадяни напали на тридцятьох добровольців несформованого батальйону "Темур", що їхали в навчальний корпус.