Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з повідомленням, загалом з опівночі до 18 години вздовж лінії розмежування незаконні збройні формування 20 разів порушили режим тиші, застосовуючи здебільшого стрілецьку зброю.

На Донеччині найбільш інтенсивний вогонь вівся біля Авдіївки, де противник чотири рази обстріляв позиції сил АТО з мінометів калібру 120 міліметрів, а також один раз із зенітної установки. П'ять разів зазнали обстрілів наші позиції в районі населеного пункту Піски.

Як зауважують у прес-центрі, вночі бандити тут застосували міномети калібру 82 міліметри, а надвечір – калібру 120 міліметрів. Чотири рази злочинці вели вогонь в бік сил АТО неподалік Опитного із зенітної установки, кулеметів і автоматичних гранатометі.

Також неподалік селища Широкине незаконні збройні формування двічі обстрілювали позиції українських військ із мінометів калібру 82 міліметри, а також із снайперської гвинтівки та стрілецької зброї.

Між тим на Луганщині бойовики обстріляли український опорний пункт в районі населеного пункту Щастя із протитанкового гранатомету та снайперської гвинтівки.

Як відомо, 20 квітня о 16:00 терористи відновили обстріл позицій "Азова" в Широкиному з мінометів і зав'язали бій, а близько 18:30 підключили танки.