Пропуск за лаштунки фестивалю отримають найактивніші глядачі, а на сцені EmotionStage будуть проходити публічні зустрічі та майстер-класи.

Зустрічі глядачів із хедлайнерами фестивалю - це вже традиція для The Best City.UA. Як і в минулому році, артисти головної сцени проведуть закриті зустрічі з найактивнішими прихильниками.

Нагадаємо, фестиваль The Best City.UA. відбудеться 12-14 липня у парку відпочинку "Новоселиця" (Новомосковський район, Дніпропетровська область).

До слова, на The Best City.UA можна буде одружитися. У минулому році імпровізований фестивальний ЗАГС користувався великою популярністю.

Не виключено, що цього року у фестивальний ЗАГС навідаються британці Hurts. За умовами райдера, в їхніх кімнатах повинні бути 5 фото всесвітньо відомих супермоделей та 5 фото місцевих моделей. Букет з двадцяти білих троянд на довгих ніжках без шипів буде приготовлений для артистів на сцені, вони призначені для шанувальниць.

Групі "Мумій Троль" необхідні спальні, в які не проникає сонячне світло, і де немає запаху тютюну. Транспорт повинен бути ідеально чистим, навіть якщо на вулиці дощ, машини необхідно постійно мити.

А от "Воплі Відоплясова" не люблять, коли на їхньому тлі фотографуються шанувальники. Щодо "Нічних Снайперів", то гурт може відмінити концерт у разі неправильного написання його назви.

Найгостиннішою групою фестивалю другий рік поспіль стане "Ленінград" - їм необхідна гримерка, що вміщає 30 осіб.

Ветерани року Scorpions вражатимуть гостей фестивалю не тільки своїм ексклюзивним сетом "Rock'N'RollForEver", а й п'ятьма новими лімузинами, на яких приїдуть в "Новоселицю".