"Насправді, Таїсія Повалій багато і довго співпрацює з нами, де-факто працює в партії. Безумовно, велику роль грає те, що вона відома і її люблять українці за її творчість. Думаю, що це передусім зіграло свою роль", – сказав Сергій Тігіпко під час прес-конференції у Facebook.

Окрім того, він назвав імена екс-членів партії Сильна Україна, які потрапили до виборчого списку Партії регіонів: це і екс-керівник Одеської обласної парторганізації Світлана Фабрикант під номером 25, Володимир Дудка під номером 35, екс-керівник київської міської парторганізації Олег Шаблатович під номером 55 та екс-керівник нацсекретаріату Сергій Вітер, який на 96 позиції.

Віце прем'єр додав, що більшість керівників обласних партійних організацій Сильної України сьогодні працюють у виконавчій владі, серед них – 19 на посадах заступників губернаторів.

Нагадаємо, друге місце у виборчому списку Партії регіонів отримала співачка Таїсія Повалій, третє – віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, четверте – секретар РНБО Андрій Клюєв, п'яте – Єфремов, а шосте – за заступником глави Адміністрації президента Іриною Акімовою.