Про це повідомляє прес-служба “Батьківщини”.

“Безкінечні переговори з Януковичем взагалі не мають сенсу. Необхідно діяти! Необхідно нарешті запровадити санкції проти режиму. Потрібні заборони на в’їзд, їхні рахунки за кордоном треба заморозити. Необхідно, щоб експертні групи у складі дипломатів, слідчих і журналістів розслідували корупційні оборудки клану Януковича”, - заявила Тимошенко.

Вона розповіла, що з часу приходу до влади Віктора Януковича “державні підприємства систематично віддаються в приватні руки на непрозорих тендерах. Фірми, близькі до сім’ї президента і його синів, постійно отримують доплати. Але ці гроші не йдуть у бюджет, вони йдуть на закордонні рахунки президентської родини”.

Читайте також: Ніяких круглих столів, тільки негайна відставка Януковича, - Тимошенко

Тимошенко закликала європейських політиків зробити вибір на користь українського народу, а не влади.

Європа повинна зробити вибір між європейськими прагненнями українського народу і добробутом корумпованого диктатора. Я переконана, що політики демократичного світу зроблять правильний вибір”, - підсумувала ув’язнена лідерка опозиції, додавши, що вірить у перемогу Майдану.

Читайте також: Головне - не розходитися з Майдану, потім буде пізно, - Тимошенко

“Вони доб’ються свого і досягнуть підписання угоди про асоціацію з ЄС. Або президент виконає їхні мирні вимоги, або народ обере собі нового президента”, - вважає Тимошенко.