Про це йдеться в її листі з Качанівської колонії.

"Всіма вашими силами та можливостями, на всіх рівнях переговорного процесу в центрі та регіонах, ви мусите забезпечити повне, справжнє, щире об’єднання опозиційних сил в єдиний непоборний моноліт для участі в парламентських виборах 2012 року", – написала вона.

"Дріб’язкове гетьманство опозиціонерів позбавить Україну навіть шансу! Об’єднання лише на мажоритарних округах – недостатньо! Ви зобов’язані не декларувати, а реально захистити Україну від деградації!", – наголосила Тимошенко.

Вона також закликала взяти "під свій ретельний контроль всіх кандидатів на мажоритарних округах від нашої партії".

Окрім того, лідер "Батьківщини" схвалила останні кадрові зміни у партії.

"У нашої команди немає іншої людини, яка б була більш фаховою, ніж Іван Григорович Кириленко в організації виборів. Саме тому я схвалюю рішення про призначення його заступником Олександра Валентиновича Турчинова з організації виборчої кампанії та прошу всіх вас допомогти йому в цій надважливій роботі", – написала екс-прем'єр.

"Я також вірю, що Андрій Анатолійович Кожем’якін на посаді керівника фракції продовжить консолідацію та ефективну роботу нашої команди в парламенті. Сьогодення вимагає від нас, від нашої фракції рішучих дій", – наголосила Тимошенко.

Як відомо, Юлія Тимошенко перебуває у Качанівській колонії у Харкові.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього виступу Президента Віктора Януковича у парламенті депутати від БЮТ-"Батьківщина" безперервно скандували "Юлі – волі".