Ларрі Еллісон
Замикає ТОП-5 найбагатших людей на нашій планеті Ларрі Еліссон - майже 40 мільярдів. Його корпорації Oracle є найбільшим у світі розробником програмного забезпечення для організацій. Еллісон завзятий яхтсмен і захоплення обійшлось йому уже в 100 млн. доларів - стільки він витратив за 10 років, щоб все таки здобути перемогу на Кубку Америки. З собою на той світ забирати гроші американець не планує, збирається 95% своїх мільярдів віддати на благодійність.

Бернар Арно
А цей француз заробив неймовірні статки, продаючи людям їхню мрію. Середньому класу аби добратись до вершини, були необхідні предмети класу люкс - цілу індустрію побудував Бернар Арно. У своїх кишенях він має 41 млрд. доларів - володар контрольного пакету акцій компанії LVMH, якій належать модні доми Крістіан Діор, Булгарі, Луі Вітон та ще дуже багато модних та дорогих брендів. В бізнесі цінує одне - треба зажди тримати марку - тому, коли дизайнер Джон Гальяно попався на расистських заявах, Арно вказав йому на двері.

Воррен Баффет
Воррен Баффет - один із найвідоміших інвесторів на нашій планеті. Перший капітал зробив на тому, що встановив у 60-х роках минулого століття перукарнях автомати для гри у пінбол - заробив 10 тисяч доларів - тепер ж його статики за оцінками Forbes сягають 50 млрд. Баффет обожнює заклади швидкого харчування - і вони так йому сподобались - що одну мережу взяв і викупив. У 2010 році зробив найбільшу благодійну акцію в історії людства - передав 37 млрд. п’ятьом фондам - більшість грошей пішла в розпорядження фонду, яким заправляє родина Гейтсів.

Білл Гейтс
А тепер сам Білл. На жовтень 2010 - статки співзасновника Microsoft дорівнюють 53 млрд. доларів. Програмне забезпечення - не єдине прибуткове захоплення багатенького Білла - сюди ж мережа готелів Фор Сізонс та іспаномовний телегігант Телевісіа - і найбільший автодилер США AutoNation.

Карлос Слім Елу
Хто ж може заробити більше за Білла Гейттса - ось вона, найбагатша людина планети - Карлос Слім Елу. Статки вже зросли до 74 млрд. Заробив свої гроші на балакучих латиноамериканках: Мексиканський товстосум арабського походження володіє контрольним пакетом акцій America Mobil - найбільшого мобільного оператора латинської Америки.