Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник "Інформаційного спротиву", нардеп Дмитро Тимчук.

"У результаті контрбатарейних перестрілок і ударів української артилерії по позиціях російсько-терористичних військ в районі Волноваха - Новотроїцьке - Докучаєвськ, передові підрозділи противника, висунуті в бік Волновахи, понесли суттєві втрати", - написав він.

"Кілька блокпостів і укріплених позицій терористів знищені, трупи терористів і поранених вивозяться в район Оленівки. В районі окремих знищених позицій противник не проводить вивіз тіл загиблих бойовиків", - зазначив Тимчук.

За словами експерта, за Докучаєвським і Оленівкою зосереджене велике угруповання терористів, яке оснащене артилерією і бронетехнікою.

"Ідентифіковано як мінімум три посилені ротні тактичні групи російських військ, а також кілька "збірних" груп місцевих бойовиків в якості "передових команд" (саме останні несуть основні втрати). Відзначається функціонування в цьому районі єдиного командного центру російсько-терористичних військ. У цьому районі противник продовжує вести контрбатарейну боротьбу з українською артилерією, ведучи в основному вогонь з позицій в районі Докучаєвська. Фіксуються удари артилерії противника і по житлових кварталах", - додав він.

Як відомо, російсько-терористичні війська протягом останньої доби вели активні бойові дії в районі Донецька.