Про це повідомив сам Олег Царьов під час прес-конференції у Луганську.

За словами народного депутата, він і ще 5 керівників терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР" створили Союз народних республік і ввійшли до тимчасової ради даного "органу".

Рада Союзу народних республік (Болотов, Карякін, Царьов, Губарєв, Пушилін і Бородай) розробила проект Конституції. Тут 20 статей. Необхідно створити Парламент Союзу народних республік. Він формується так: третина з представників обох республік, решта з депутатів місцевих рад, трудових колективів підприємств, установ та інших організацій. Парламент складається із 60 депутатів: 30 депутатів – від Донецького парламенту і 30 — від Луганського,
— відзначив Царьов.

Він також додав, що Союз буде розширюватись

"Нам дуже подобається назва Новоросія, але вона дуже велика для двох республік. Коли до нас приєднаються інші регіони південного сходу, то Союз народних республік, можливо, повернеться до цієї назви", — сказав екс-нардеп.

Царьов також не виключає можливості мирних переговорів з київською владою.

"На жодні компроміси з київською владою ми не йшли, і переговори ні до чого особливого не привели. Перемир'я не дотримується, але ми сподіваємося, що вдасться вийти на переговори, аби термін перемир'я було продовжено. Але винятково на умовах, яких хоче народ "ЛНР" і "ДНР", аби наші інтереси не постраждали", — зазначив він.

Царьов також повідомив, що нині складне фінансове становище і в "ЛНР", і в "ДНР", тому потрібно створювати Нацбанк.

До слова, представник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що терористи продовжують обстрілювати блокпости. За минулу добу терористи вчинили сім нападів.