Про це у Facebook написав редактор “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

“Годину тому українські підрозділи в новому терміналі зробили контратаку на другому поверсі терміналу, щоб відкинути штурмові групи російської бригади "Спарта". У запеклому ближньому бою противник був вибитий з більшості приміщень на другому поверсі, який має ключове тактичне значення для утримання будівлі”, - зазначив журналіст.

Кілька разів майже доходило до рукопашної - противників розділяло 3-5 метрів. Це реальний Сталінград в 21-му столітті,
- вважає Бутусов.

Він наголосив, що контроль за терміналом - у наших руках. Противник встановив прапори "ДНР" на краю будівлі і зберігає позиції у підвалі нового терміналу, на третьому поверсі. Однак встановлення прапорів Бутусов назвав єдиним "успіхом" противника за день, адже сьогодні російські загони зазнали великих втрат.

Читайте також: У штабі АТО запевнили: “кіборги” тримають аеропорт

“Російські війська ведуть артилерійський вогонь по всьому фронту в районі аеропорту, намагаються придушити українську артилерію, зірвати перекидання резервів і постачання на допомогу захисникам аеропорту. Всі українські села на лінії зіткнення піддаються масованим ударам”, - додав журналіст.

Раніше Бутусов повідомив, що 15 січня 2 українських герої загинули у битві за аеропорт, 7 бійців поранено.

Нагадаємо, у прес-центрі Антитерористичної операції спростовують інформаціюпро те, що українські бійці покинули аеропорт Донецька.

Раніше ватажок терористичної "ДНР" Денис Пушилін, заявив про те, що українські військові почали відведення своїх підрозділів з донецького аеропорту.

Волонтер Олексій Мочанов повідомив, що у донецькому аеропорту загинув один український боєць, ще шестеро – поранені.