Про це повідомляє ТВі.

"На жаль, сьогодні все залежить від влади і провладної більшості. І від них також залежить, що буде відбуватися на цьому тижні. Ми дуже не хочемо, щоб це було силове протистояння. Але затягування процесу, підвищує температуру в суспільстві і події, які можуть відбутися, можуть бути не контрольованими", - заявив Кличко.

Нагадаємо, під час виступу зі сцени на Майдані Незалежності в ході Народного віче лідер свободівців Олег Тягнибок закликав протестувальників прийти 18 лютого з пікетом під стіни Верховної Ради. Він закликав українців вимагати під стінами парламенту прийняти конституційний акт щодо повернення до Конституції 2004 року.

Депутат Анатолій Гриценко вважає, що на “мирний наступ Майдану” 18 січня потрібно зібрати членів опозиційних партій з усієї України.

На думку позафракційного нардепа Віктора Балоги, у вівторок депутати повинні завести людей до Верховної Ради, щоб пікетувати її зсередини і вимагати прийняття рішення.

У столичній міліції повідомили, що не збираються пропускати демонстрантів до Верховної Ради, які запланували у вівторок провести “мирний наступ”.

У зв'язку з цим лідер організації “Правий сектор” Дмитро Ярош наказав на завтра, 18 лютого, привести у стан повної готовності всі підрозділи у Києві та областях України.