Про це "Телекритиці" повідомив Максим Урбанський, директор ТОВ "Інфо24" — компанії, на яку оформлена ліцензія на супутникове мовлення каналу ТВі.

"Діяльність каналу дійсно призупинена через технічні проблеми. Заборгованість перед працівниками дійсно існує, і на відміну від раніше озвученої в ЗМІ інформації, керівництво цього не заперечує", — повідомив Урбанський.

Водночас він заявив, що нове керівництво не збирається призупиняти діяльність каналу до кращих часів. Урбанський підкреслив, що керівництво не відмовляється від заборгованості перед працівниками і докладає зусиль для її погашення.

Щоб уникнути непередбачених технічних збоїв, нове керівництво планує відновлювати ефір поступово, починаючи з поновлення співпраці з працівниками ефірної та технічної служб. Відновлення співпраці з працівниками виробничої та інформаційної служби планується протягом кількох місяців, попередньо почавши розраховуватися за заборгованість, що виникла в результаті діяльності попереднього керівництва,
— сказав він.

"На сьогоднішній момент на каналі відбуваються роботи по відновленню мовлення, і на протязі кількох найближчих днів на екранах своїх телевізорів ви знов зможете побачити фірмовий логотип ТВі. Але поки що, на превеликий жаль, без інформаційних програм", — резюмував керівник ТВі.

Нагадаємо, з 23 березня телеканал ТВі припинив своє мовлення.