"Результат виборів засвідчив: наша виборча тактика і стратегія показали свою правильність. Звісно, вибори ще не закінчилися, складною є ситуація в декількох округах, але вже зараз ключову увагу маємо зосередити на нашій майбутній роботі в парламенті. Країна просто не має часу на зволікання з рішучими й докорінними змінами в усіх сферах життя", - розповів Олег Тягнибок чернігівській газеті "Високий Вал".

"Щодо самого процесу виборів, то тут позитивним є те, що вибори все-таки відбулися, на відміну від наших північних сусідів – Росії та Білорусі, де вже давно не обирають, а призначають", - додав лідер ВО "Свобода".

Крім того, лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив про відкликання їхніх скарг у 95 окрузі.

"Для того, щоб не переміг представник влади, наш мажоритарник по 95 округу відізвав всі скарги й на сьогоднішній день представник "Батьківщини"має всі шанси там виграти. Ми співпрацюємо, допомагаємо, щоб представники опозиційних перемогли", - сказав Кличко у коментарі телеканалу ТВі.

До слова, кандидат в депутати Тарас Стецьків, який йшов на вибори як само висуванець, каже, що програв, бо на західній Україні перемогу здобули бренди опозиційних партій.