Також у службі відзначають, що впродовж цього року адміністрацією Менської виправної колонії №91 неодноразово фіксувались випадки збоїв у роботі встановлених в установі таксофонів для засуджених.

"На запрошення керівництва Менської виправної колонії 14 вересня до установи прибули фахівці місцевого відділення "Укртелекому" (вони обслуговують дану телефонну мережу), які здійснили технічний огляд як телефонних апаратів, так і наявної кабельної мережі. За результатами обстеження було встановлено причину перебоїв в роботі таксофонів – застарілість кабелю, який потребує заміни. Про це фахівцями "Укртелекому" було складено відповідний акт", – пояснили у пенітенціарній службі.

Новини по темі:

Луценко: Після двох судимостей в нашій країні найцікавіше тільки починається

Дружина Луценка показала рукавиці, які пошив її чоловік у тюрмі [Фото]

Патріарх Філарет просив Януковича про помилування Тимошенко і Луценка

Тюремники додають, що про причину збоїв у роботі таксофонів та проведення ремонтних робіт було проінформовано засуджених установи і буде повідомлено Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерію Лутковську.

"Будь-яких скарг з цього приводу від самих засуджених не надходило", – зазначили у ДПтС.

До слова, раніше дружина екс-глави МВС Юрія Луценка Ірина повідомляла, що співробітники Менської виправної колонії перешкоджали її чоловікові розмовляти по телефону з родиною.