Агентство "Інтерфакс-Україна" повідомило, що всіх поранених бійців доставили в обласну лікарню Мечникова – там вони проходять огляд. Не виключено, що частину поранених переведуть у військовий госпіталь, в якому є готові близько 400 ліжок. Стан поранених – різного ступеня тяжкості.

Згідно з повідомленням, у дитини є поранення в живіт і в пах, які не становлять загрози життю. У п'ятницю має прибути мама пораненого.

Водночас головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов пише у своєму Facebook, що пораненому хлопцеві, який прибув на лікування до Дніпропетровська, – 14 років.

"В одному з селищ Донецької області сьогодні вранці терористи розстріляли звичайну сім'ю простих людей. На очах хлопця бандити "ДНР" вбили його батька і сестру. У лікарню прибув психолог. Проведена операція, життя хлопчика поза небезпекою... А ось як врятувати розстріляну душу?", – також пише журналіст.

До слова, сьогодні ввечері біля будівлі Донецької обласної державної адміністрації, де базується самопроголошений уряд так званої "ДНР", пролунав потужний вибух.