Люди вийшли під гаслом "Це – бізнес Партії регіонів, яка несе відповідальність за кров на Майдані".

Зібралося всього близько 150 людей, переважно молодь. У руках вони тримали плакати з написами "Це бізнес Партії регіонів", "Бойкот Партії регіонів у Дніпропетровську" тощо та синьо-жовті прапори.

Перехожим роздавали листівки з назвами компаній, які належать регіоналам, і закликами бойкотувати їх.

"За нашими даними, 2012 року, коли будувався цей гіпермаркет у Дніпропетровську, його власники не сплатили до бюджету понад 4 мільйони гривень. Ми хочемо донести цю інформацію людям, щоб вони не купували товарів у цьому магазині, щоб власники відчули хоч якісь економічні збитки", - розповіла координатора акції Ольга Ольховик.

Читайте також: Вже 2 місяці триває економічний бойкот Партії регіонів

Вона додала, що люди розбирають листівки досить охоче, але, звісно, є й такі, які не підтримують бойкот.

На думку координатора дніпропетровського Євромайдану Івана Маркевиач, пікетування об’єктів, що належать регіоналам, – один із дієвих способів примусити владу дослухатись до думки людей, які не підтримують Партію регіонів.

"Це той тиск зсередини на владу, на Партію регіонів, який ми маємо здійснювати. Чим швидше влада піде на поступки протестувальникам, тим швидше цей бойкот припиниться", – зауважив Маркевич.

Нагадаємо, сьогодні у Львові розібрали барикади навколо гіпермаркету "Епіцентр", який належить регіоналці Галині Герезі.