Про це у Facebook повідомила Уповноважений з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.

Разом з главою Донецькоі ОДА Олександром Кіхтенком підготували і сьогодні з депутатками Марією Іоновою і Лілією Гриневич зареєстрували постанови ( 1282, 1283) про внесення змін в адміністративно- територіальний устрій Донецької області задля зміни і встановлення меж Артемівського, Волноваського, Новоазовського і Тельманівського районів,
- зазначила вона.

За словами Геращенко, це допоможе терміново вирішити питання соціальних виплат в тих населених пунктах, що перебувають під контролем українськоі влади, але адміністративно належать до райцентрів, що під контролем бойовиків.

“Ці рішення підготовлено після наших поїздок в район Волновахи, Дебальцевого. Хочемо, щоб парламент розглянув їх вже цього тижня”, - написала вона.

Нагадаємо, глава Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко підписав розпорядження, згідно з яким Новоазовська, Тельманівська і Ясинуватська райдержадміністрації переводяться на території, контрольовані українською владою.