Активісти зібралися на площі перед регіональним спортивним комплексом “Олімпійський”, звідки вирушили до центральних вулиць міста. У руках мітингувальників - державні прапори України. Присутні виступають проти російської агресії, викрикують: "Слава Україні - Героям слава!", “Україна єдина”, “Схід і захід разом”.

Мітинг охороняють близько 300 співробітників правоохоронних органів у повному обмундируванні. По вулиці Артема поблизу площі стоять 5 автобусів з міліцією. Марш активістів з двох сторін колону супроводжує міліція.

Близько 18:40 до маршу приєдналися кілька десятків людей з російськими прапорами, георгіївськими стрічками і фанатськими фаєрами і почали кричати "Росія". Близько 18:50 група проросійсько налаштованих людей напала на колону прихильників єдності України. В руках у них – щити і біти. З їхнього боку лунали постріли, представники Донецької народної республіки кинули в колону мітингувальників світлошумову гранату, закидали фарбою активістів. В кількох людей розбиті голови. Міліція веде себе пасивно.

Фото: Остров, Новости Донбасса

Нагадаємо, зранку з'явилась інформація, що сепаратисти готують напад на учасників маршу за єдину Україну, який відбудеться сьогодні в Донецьку.