У приміщенні нападники розбили обладнання та побили людей, повідомляє з місця події кореспондент видання "Новости Донбасса".

Сам активіст Олександр Солонтай написав на своїй сторінці у Facebook, що напад під прикриттям міліції здійснили так звані "тітушки".

Хлопці міцної статури побили відвідувачів, зафукали газом всі кімнати, потрощили меблі. Потім вони втікли, а міліція почала всіх затримувати!, – розповів він.

Спершу він повідомляв, що його затримали, пізніше додав, що його "вирішили не затримувати прямо у відділку". За словами активіста, міліція кудись повезла трьох інших людей, серед яких один журналіст.

Взагалі дивна ситуація, в самому фіналі міліція не дала мене побити "тітушкам", тим не менше половину учасників примусово привезли в міліцію, але оформляти всіх не стали!, – додав Солонтай.

У коментарях в соцмережі користувачі пишуть, що додзвонилися у відділок міліції, де перебувають учасники зустрічі, і їм повідомили, що тих "не затримано, а лише запрошено для свідчень".


До слова, заступник начальника ГУ МВС України у Дніпропетровській області Сергій Третьяков повідомив про те, що за два останніх тижні на Дніпропетровщині зареєстровано 15 громадських формувань з охорони порядку.