"Напад стався після категоричної відмови Зайцівської селищної ради добровільно вивісити замість українського стягу, прапор так званої ДНР. Атаку на приватне помешкання підготовленому і озброєному голові смт Зайцеве Володимиру Весьолкіну з допомогою неозброєної міліції вдалося відбити (це було ще до захоплення терористами міськвідділу міліції). Проте родина боїться повертатися в свою квартиру", — пише Бригинець у Facebook.

Він не виключає, що десяток озброєних терористів можуть за ніч здійснити десяток нападів у непередбачуваних місцях й задля захисту усіх об’єктів від нападів потрібні тисячі озброєних військових.

"Але і за такої умови знайдеться будинок, який можна захопити. Тож єдиний висновок — для справжньої перемоги над терористами потрібна рота справжніх спецназівців. Повторюю — справжніх, які не чекатимуть чергового нападу, а знищать ворогів державності і безпеки у момент, якого вони найменше очікують", — переконаний нардеп.

До слова, за інформацією заступника голови ЦВК Андрія Магери, в Донецькій області викрали члена окружної виборчої комісії №50.