"Аварія сталася о 5:30 ранку за місцевим часом на мокрій через дощ дорозі. В Генконсульство надійшов дзвінок в 5:50, з цього моменту ми включилися в роботу. Російські туристи із Самари та Санкт-Петербурга відпочивали в Греції по лінії грецької туристичної компанії "Музенідіс тревел", – розповів Генеральний консул РФ в Салоніках Олексій Попов.

Генконсул уточнив, що в автобусі, який прямував в Салоникській міжнародний аеропорт "Македонія", знаходилися 49 людей, зокрема, 4 дитини. Загинули двоє чоловіків і дві жінки, наразі їхні прізвища уточнюються. Водночас, до лікарні АХЕПА доставлено 9 людей, двоє з них – у важкому стані, до ліарні Генніматас доправили 21 людину.

"МЗС РФ проінформований, страхові компанії теж. Туристи, які не постраждали в ДТП, наразі не полетіли з Салонік і відправляться на батьківщину найближчими рейсами", – додав Попов.

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, Міністерство закордонних справ України повідомило про аварію у Польщі у Лодзському воєводстві, внаслідок якої загинув 1 українець, ще 8 отримали поранення різного ступеня тяжкості.