Чи дізнаємось імена міліціонерів, які побили людей у Харкові

— Я маю сумнів. Міліція б'є людей не тільки в Харкові, а усюди і нічого не змінюється. Всі знають, що мер Харкова причетний до організації тітушок, масового побиття людей, але за рік люди не відчули справедливості, винні не притягнуті до відповідальності. Я маю сумнів у ефективності дій нашої правоохоронної системи.

Про причини випадку у Харкові

— Міліціонери так чинять, бо відчувають свою безкарність. З часів подій на Майдані жоден винуватець не притягнутий до відповідальності. Міліція – це найскладніше, що нам дісталося у спадок від радянської України.

Чому у Харкові не змінили керівників міста і міліції

— Харків у 90-х роках був одним з перших міст, де міліція ефективно поборола злочинність і сама стала інколи нагадувати організовану злочинність. У Харкові достатньо організована міліція, але вона дуже рідко захищає людей.

Про місцеві вибори

— І мажоритарна і пропорційна система у великих містах дискредитувала себе. Люди не знають своїх кандидатів. Фракція "Самопомочі" була на зустрічі з президентом і він нас запевнив, що він є прихильником того, щоб вибори були проведені восени, і що вибори в великих містах мають відбутися за відкритими партійними списками.

Про безпеку кордонів Харкова

— Зведення фортифікаційних споруд на кордоні триває. Я не вірю, що буде відкрите військове вторгнення з боку Росії, якщо ситуацію не розхитають зсередини. Насамперед треба зберегти спокій і стабільність в середині Харкова. Для цього люди мають відчути життя по-новому, соціальну стабільність.