"Сидимо собі, спілкуємося. Раптом зупиняється машина метрів за 5-10 від нас. Ну, зупинилася й байдуже, далі сидимо. Й тут авто дає задній хід і з відкритого вікна, а в машині сиділи двоє, до нас починають грубити, мовляв, чого ми "іржемо", чого ми обнюхались, поїхали з нами – у нас є порошок, понюхаємо разом. Ми відповідаємо, що ніхто нікуди з ними не поїде і ми їх не чіпаємо, а вони щоб нас не чіпали... Тут раптом з машини вибігає водій і мчить до нас, моїй співробітниці й подрузі спершу з розмаху дає запотиличник, а потім в обличчя рукою, вона ледве втрималася на ногах. Тоді від неї чоловік кидається на мене і намагається теж "зарядити" кулаком, але, на щастя, не зачепив моєї майбутньої дитини, адже я вагітна і животик не маленький вже. Між нами стає інша співробітниця і перешкоджає йому завдати сильного удару, він встигає тільки злегка штовхнути мене в плече", – розповіла потерпіла Наталія.

Після цього, продовжує вона, з машини вибіг ще один нападник і став кричать, що він міліціонер і що його підлеглі "кришують" жінок і що він зараз зателефонує у відділ і нас заберуть, складуть протоколи і що нам взагалі буде непереливки. За її словами, навіть коли їй вдалося викликати міліцію і наряд прибув на місце інциденту, хлопці не заспокоїлися і кидалися на людей.

Згодом, розповідає Наталя, під'їхала група підтримки нападників. Один із них сказав: якщо не заберете заяву, то завтра з «вами будуть розмовляти по-іншому". Тоді на джипі під’їхав ще один чоловік, який вибачився за свого, як виявилося сина. Він представився екс-співробітником міліції і попросив не писати заяву. Але жінки таки відправилися до райвідділу міліції.

З'ясувалося: той, що кричав – мент, виявився співробітником ДАІ, – каже Наталя.

У міліції запевнили, що на горе-співробітника підготували документи на звільнення за злісне порушення службових обов'язків. Але, за словами постраждалої, ДАІшника з друзями після всіх подій бачили люди на відпочинку, де вони знову хуліганили.

Нагадаємо, минулого тижня трапилося резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині. Затримали 3 працівників правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

У містечку, де два міліціонери зі спільником зґвалтували і мало не вбили 29-річну Ірину Крашкову, тривають акції протесту. І навіть дещо запізніле втручання МВС і Генпрокуратури не може заспокоїти людей.