"Працівники ринку, які прийшли вимагати покарання міліціонера, який побив активістку КУПРу, почали штурм райуправління! Відбувається масова бійка! Люди зносять огорожу. Міліція поливає всіх газом! У бій підключилося також близько сотні беркутівців!", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як стверджує лідер КУПР, згодом спалахнула димова шашка.

"На територію райуправління прибула швидка. Деякі з протестувальників травмовані, у однієї з учасниць від ударів, просто синя пика...
Тим часом міліціянти укріпляються. Близько сотні тримають огорожу, щоб розлючений натовп не зніс. У дворі шикується незліченна кількість спецпідрозділу "Беркут"", - повідомив Мельниченко.

Лідер КУПР також повідомив, що близько сотні працівників ринку прибутку до Святошинського райуправління міліції з вимогою видати їм міліціонера, що побив активістку.

Нагадаємо, сьогодні міліціонер вдарив активістку КУПРу. Інцидент стався при розгоні міліцією ринку "Шлях" на вулиці Зодчих (Святошинський район Києва).

За заявою активістки Коаліції учасників помаранчевої революції щодо її побиття міліціонером на столичному ринку “Шлях” відкрито кримінальне провадження.